INSTAGRAM: byjenniestyle #jenniestyle, #jenniestylestudio #studiovagnen #jenniealt FACEBOOK: JennieStyle Studio Lindh
MAIL: info@jenniestyle.se

KONTAKT

 

UPPDRAGSGIVARE ett urval

Brothers & Sisters AB
GLOW, nätverk på Simens
Carl Anders Lindstén
Antons Bygg & Entreprenad
Total Media & Reklam
Ceson Plast / Sweden
IFHAB
AskersundLaxåLBC
Tresfjord mfl båttillverkare

 

Skogsröjet
Lev Nu bokförlag
HälsaPå
Kulör
Kocy & co
Sony
Ödmans
Kumla fängelse

PRESS både personligt och JennieStyle

140328 Penseldrag & färgvisioner
140326 Läs mer om mitt Vardagsglamorösa Tjejmys här.
140321 Ett Jenniealt företag - Folkbladet
13 nr11 10 kvm att bli glad av - Hem ljuva hem
130712 Lyxig känsla med kristall.. - Bygg & Fixa
130423 Driva eget dagen.. - Dagens Nyheter
121115 Jennie inreder med humor - Corren & NT
121004 Kom in i garderoben - Villaliv
120229 Jennie fångar dagen - NT
101223 Serietecknaren som... - Folkbladet

 
Jag  

Jag är en positiv och färgglad tjej med en massa kreativitet som bor tillsammans med man och 4 barn i ett ”Pippi Långstumphus”.
Min ambition är att sprida färg, glädje och vardagsglamour till världens alla människor.

Jag jobbar som skulptör och kreatör, men också som Illustratör och grafisk formgivare.
Jag har en studiovagn där jag skapar mina alster och där erbjuder jag även öppen verkstad för de som vill skapa. Som formgivare illustrerar jag böcker och gör allt från varumärkeslösningar, grafiska profiler, böcker och förpackningar till karikatyrer, logotyper och affischer.

Jag producerar och säljer även egentillverkade, annorlunda och unika produkter med min Jennieala touch. Vissa går att köpa i studiovagnen.

Söker du mina tjänster? Hör av dig.

 

REFERENSER:

"Jennie har täckt upp som frilansande originalare på distans under en period på 3 månader då vi var i stort behov av att snabbt få hjälp med pågående produktion.

Jag upplevde att det fungerade väldigt bra och att vi alltid kunde lita på att Jennie levererade mot deadline, trots hög belastning och ibland kort framförhållning. Hon är alltid positiv och visar ett stort engagemang, både mot våra butiker och oss på marknadsavdelningen."

Petra Källbom
Produktionsledare
Brothers & Sisters Sverige AB

Stockholm 2015-05-08

---------------

"Som författare har jag under många år samarbetat med Jennie Lindh och vi har också under den tiden blivit personligen bekanta. Jennie har svarat för layouten i mina sex senaste böcker.

Jennie har en egen särpräglad stil som understryker hennes personlighet. Hon är inte vad man brukar kalla en dussinmänniska. 

Hon är utåtriktad och har en positiv utstrålning. När det gäller umgänget med människor besitter hon en betydande social kompetens.

Jennie har en beundransvärd arbetskapacitet med verksamhet och intressen som sträcker sig utöver hennes arbete som designer och stilskapare.

I arbetet som layoutare framstår med all önskvärd tydlighet hennes kreativa förmåga och begåvning.

Med anledning av mitt samarbete med Jennie kan jag i alla avseenden rekommendera henne till verksamhet av vad slag det vara må."

Carl Anders Lindstén
Författare

Örebro 2014-11-12

---------------

"Vi har jobbat med Jennie som frilansande originalare på distans med flera beställare inom Brothers marknadsavdelning. Det har fungerat mycket bra trots att vi är vana att ha en heltidsanställd originalare på plats hos oss.

Jennie har under tre månader hanterat butikskampanjer, trycksaker, digitalt material och diverse andra produktioner. Hon har hela tiden hållit deadline, trots hög belastning och ibland kort framförhållning.

Hon visar ett starkt engagemang och kommer med tips och goda råd genom hela processen. Jennies trevliga bemötande och snabbhet har uppskattats av oss på HK och även av våra butiker som hon också haft direktkontakt med.

Jag kan varmt rekommendera Jennie till liknande uppdrag."

Anna Björkegren
Projekt/Produktionsledare
Brothers & Sisters Sverige AB

Stockholm 2014-11-05

---------------

"Jennie är väldigt lyhörd, innovativ, nytänkande och positiv. Vi har haft en tät och bra dialog både via telefon och mejl och vårt samarbete har fungerat väldigt bra tack vare att Jennie är snabb och mycket lösningsfokuserad.

Jag upplevde Jennie ganska snart som en kollega tack vare hennes trevliga och tillmötesgående sätt och att hon lärde sig nya saker så snabbt att det kändes som att hon alltid gjort dem för oss.

Jag kan varmt rekommendera Jennie både som person och för hennes mycket väl utförda arbetsinsats. Jag är väldigt nöjd med allt jobb hon utfört för oss."

Madelene Söderström
Visual Merchandiser Concept Manager
Brothers & Sisters Sverige AB  

Stockholm 2014-10-17