Vår

PROJEKT

BROTHERS & SISTERS AB
Kund: Kristofer Eidelöf

Brothers ville ta fram illustrationer för fem städer i olika länder. De ville hålla illustrationerna enkla och övertydliga. Illustrationerna kommer bland annat att visas på deras hemsida.

 

Sigtuna Blommor
Kund: Linda Grönqwist

Linda har köpt en befintlig blomsterbutik och ville börja jobba med ett eget varumärke, egen logotyp och en början på en grafisk profil. Här är delar av de första produkterna som togs fram.

 

Kund: Eva-Lotta Larsson

Eva-Lotta sökte hjälp att dekorera en kajak som hennes son skulle köpa. Uppdraget från början lät: stilrent och inte för utstickande. Jag lämnade förslag på flera olika designer, men tänkte att jag ju också måste presentera något som helt går utanför den ramen. Han föll pladask. Och efter några samtal, men nästan inga ändringar. Valde han denna :).

 

Kocy & Co
Kund: Caroline Jansson

Kocy & Co ska tillsammans med Mingla arrangera en Gör om mig kväll och ville att jag skulle göra biljetter till detta. Uppdraget löd: gör Jennieala biljetter, med din egen design :). Himmel så kul det är! Biljetterna är också lotter under kvällen eftersom de är numrerade.

 

BROTHERS & SISTERS AB
Kund: Brothers

Brothers, med flera beställare inom Brothers marknadsavdelning behövde en frilansande originalare under 3 månader. Jag har skapat deras butikskampanjer för Farsdag, Jul & Nyår, kampanjinformation, trycksaker, annonser, deras digitala material och diverse andra produktioner.

 
MIDNIGHTPHOTO
Kund: Fredrik Sundqvist
midnightphoto

Fredrik använde sig tidigare bara av ett speciellt typsnitt, men ville nu börja jobba med sitt varumärke.

 

SKOGSRÖJET
Kund: Stefan Arvidsson

Skogsröjet

Gruppen bakom SKOGSRÖJET ville ha en egen maskot, och de önskade ett vildsvinskranie. Tankarna hade de haft länge men inte kommit till skott. Jag är så glad att jag hamnade i den skottlinjen :)! Här är grundmaskoten, den kommer sannorlikt att vara lite annorlunda från år till år.

 

BROTHERS & SISTERS AB
Kund: Brothers

brothers

BROTHERS breddar sitt varumärke med SuitService; skräddarsydda kostymer. De bad mig illustrera alla de olika val man kan göra på kavajen, byxorna och västen. Jag illustrerade också den påklädda mannen, Stefan 41 år :). Sen fick jag äran att slutföra arbetet genom att sätta texter och illustrationer till deras pärm.

 

HUND & hälsa
Kund: Mia Karlsson

hundohalsa

Mia ville att jag skulle illustrera hennes två hundar Sam och Sauron och använda i den nya logon till hennes verksamhet. Jag skapade en flerfärgslogo och en enfärgsvariant. Mia har fått med sig flera färgkombinationer. Logon är också gjord så att den ska fungera rent praktiskt både som bred och mer fyrkantig.

 

KOCY & CO
Kund: Caroline Södergren

kocy
Caroline och tjejerna på KOCY har skrivit presentkort för hand och kände nu att de ville ha ett färdigt. Mitt förslag mottogs utan ändringar :).
 

ANTONS BYGG & ENTREPRENAD
Kund: Anton Johansson

anton
Anton sökte en logotyp och en skylt att sätta upp på sina pågående byggen. Han ville vara tydlig i text och bild med att erbjuder total entreprenad och att han även gräver och har en egen grävmaskin.
 

SAGA & SANNING
Projekt: Sättning av bok, omslag och dekor- och bokstavsillustrationer
Kund: Carl Anders Lindstén

Jag har haft äran att få formge en bok åt författaren Carl Anders Lindstén, med underbara akvareller av Riad Al-Khiat. Det är en fantastisk sagobok för vuxna om sagor och sägner. Allt är alltså inte bara saga, och det har gjort arbetet med formgivningen av boken extra spännande.

Saga & sanning är en kulturhistorisk sagobok för vuxna med sällsamma berättelser och gamla skrönor återberättade av Carl Anders Lindstén själv. Carl Anders har tidigare gett ut 16 böcker, varav detta är vårt 9e gemensamma projekt.

 
 

JennieStyle © 2018 Alla rättigheter reserverade
Jennie Lindh | 070-485 49 42 | info@jenniestyle.se