VARUMÄRKEN
Här är några av mina samarbetspartners och lite av de jobb jag gjort för dem.

<TillbakaSe mer>
 


BROTHERS & SISTERS AB

Klädkedjan Brothers, med flera beställare inom Brothers marknadsavdelning sökte min hjälp som originalare då de sökte en ny som skulle finnas där på plats. Under delar av 2014 och 2015 skapade jag deras butikskampanjer, kampanjinformation, trycksaker och annonser. Jag gjorde också deras webb bilder, övrigt digitalt material och diverse andra produktioner.

 


TRESFJORD AB

.

 


CESON SWEDEN AB

För CESON gjorde jag, förutom annonser, nyhetsbrev, logotyper och reklamartiklar även deras förpackningsdesign. Här visar jag ett urval av alla de roliga saker jag gjort.

 


KOCY & CO

För Kocy & Co gör jag en massa små roliga saker. Här ska de ska tillsammans med andra företagare arrangera en Gör om mig kväll och ville att jag skulle göra biljetter till detta. Uppdraget löd: gör Jennieala biljetter, med din egen design :). Himmel så kul det är! Biljetterna är också lotter under kvällen eftersom de är numrerade.

 


SIGTUNA BLOMMOR

Linda har köpt en befintlig blomsterbutik och ville börja jobba med ett eget varumärke, egen logotyp och en början på en grafisk profil. Här är delar av de första produkterna som togs fram.

 


FINSPÅNGSREVYN

Under några år supportade jag Finspångsrevyn. Här visar jag ett litet urval. Jag gjorde affischer, omslag till programmet och målade och fixade med kulisser och dekor. Fantastiskt roligt! Tänk vilka härliga, driftiga, kreativa och idérika personer som samlas för att göra revy!
 

 
Här är fler kunder jag hjälper eller har hjälpt med helheten.
Carl Anders Lindstén har jag gjort böcker åt i mer än 10 år och jag gör även hans affischer, reklamblad och sköter hans hemsida.
WalmarPlast gjorde jag förpackningar åt innan de slutade med den verksamheten för att engagera sig i annat. Så även TradeWay.
Hälsa På supportar jag med mallar till nyhetsbrev och reklamblad mm.