Vardagsglamour på Jenniealt vis

Onsdagen den 26 mars hände det!

In genom min dörr skrattade det ett underbart gäng av vardagsglamour-sugna tjejer!
Till en början presenterade alla sig lite kort eftersom inte så många kände varandra innan. Sen gick vi upp genom den levande ljus försedda trappan och in i mitt glamourinredda badrum där doftljusen brann. Jag hällde upp rosa bubbeldricka, champagne till vissa och läsk till andra, och vi skålade för en blivande fantastisk kväll! Därefter byttes det om till badkläder och badrockar, smetades ansiktsmasker, skrattades, pratades & snaskades på snacks. Jag bjöd tjejerna på choklad (förstås), popcorn (förstås) ;), dadlar med färskost som var en favorit, jordgubbar, selleri och annat smått och gott. Carolin L gjorde skön ansiktsmassage på oss alla i skön liggställning och några badade i rosa bubbelbad.

När vi kände oss fräscha och hungriga bytte vi om igen och gick ner till färdigdukat matbord med sammet, silver, glitter och presenter. Jag uppmanade alla att sätta sig på antingen rosa eller grön plats utefter vilken färg man mest tyckte om. Och tjejerna fick öppna sina paket som innehöll ett av mina smycken, en nyongrön eller nyonrosa Smile. De flesta hade valt rätt plats, vilket var lite kul för oss som tycker att färg är spännande. Vi bestämde oss för att alla skulle presentera sig med vad de sysslar med och berätta lite mer om sig själva. Efter att mindre än hälften av oss hade sagt något var vi tvungna att avbryta för vi var så hungriga. Inte tänkte vi att det skulle vara så kul och ta sån tid! Jag bjöd på egengjord pulled pork med tortillia, rosa cole slaw, grönsaker och lite annat. Sen fortsatte varvet runt att presentera sig ända till kl 23! Stackars Cathrine som var sist fick verkligen köra en speedpresentation. (Tur att hon är van att prata som föreläsare :).

Mina härliga gäster var: Caroline Södergren och Katarina Jovanovic från Kocy, Mia Johansson från Arken Zoo, Cathrine Tibbling från LevNu, Joanna Pierre Foucard från Kulör, Caroline Löfgren från Hälsa på, Viktoria Höög från Finspångs Naprapat & Akupunktur, Marie Åkerlund från Akerlundkonst, Anna Söderberg från Alléhotellet och Madelene Kinneteg från Fröbergs. Och så Jenny H Tärning, som skulle vara fotograf för kvällen. Jag kan varmt rekommendera henne, hon hade verkligen känslan för konstnärliga foton!

Men jag hade inte kunnat fixa allt det glamouriga själv! Utan den helt otroligt Jennieala buketten från Blomsterhallen så hade det varit mycket tråkigare. Och utan ansiktsmasker och badbubbel från Sminkshopen hade det inte blivit så himla kul och så grymma bilder! Och Micke på Smyckes smedjan fick lägga på ett extra kol för att hinna med att få till mina smycken i tid. Så tack alla ni!

Det var en kväll vi aldrig kommer att glömma! Den täckte verkligen in allt som vardagsglamour ska. Skratt och glädje, glitter, rosa skimmer, underbart sällskap & spa feeling. Tack alla ni underbara kvinnor för att jag fick möjligheten att göra det här. Det var verkligen det mesta fantastiska gäng man kan tänka sig <3! Det här måste jag göra igen! Jag får börja fundera ut hur jag ska göra nästa gång… :)